Καλή Χρονιά!

Καλή  Χρονιά!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Το παζάρι μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία!

Και ναι το παζάρι μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία!! Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί ήταν η πρώτη μας φορά και είχε πράγματι επιτυχία! Μας τίμησε ο κόσμος και οι μαμάδες βοήθησαν πάλι ενεργά και με πολύ όρεξη. Συγχαρητήρια σε όλους μας!! Ευχαριστούμε μαμάδες κι αυτές οι λίγες είστε υπέροχες!! Καθυστέρησα λίγο την ανάρτηση λόγω γιορτής και φόρτου... τι να κάνω.. κάλλιο αργά παρά ποτέ!!
 να πως έγινε η τάξη μας...

οι παιδικές μας κατασκευές
κεριά, μπουκάλια αγγελάκια, βάζα
το τραπέζι που έγινε ανάρπαστο με ξύλα, εικόνες συνθέσεις και καλλιτεχνικές δημιουργίες της Γιούλας!!
οι εικόνες μας
.. έργο τέχνης-Γιούλα... χωρίς λόγια
οι ωραίες μας καλημέρες..
ταρανδάκια από τα παιδιά
χωνάκια γεμάτα γλυκίσματα
Αϊ Βασίλης με ποτήρι..
αγγγελάκια που φωτίουν με ρεσό ή στον ήλιο
μπουκάλι κηροπήγιο με τεχνική χαρτοπετσέτας
βάζα με συνθέσεις..
ημερολόγια με συνθέσεις επισης.. καλά οι μαμάδες διέπρεψαν κι αυτές!!!
ρόδια και γούρια με αλευροζύμη, χαρτί, φύλλο αλουμινίου..


και ναι καλά βλέπετε το παζάρι μας είχε και χειροποίητες καρφίτσες!! από τα χεράκια των μαμάδων επίσης..

και του χρόνου να είμαστε καλά!! πάντα με δημιουργία και καλή διάθεση!

8 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό το παζάρι σας!!! Πάντα τέτοια εύχομαι ! όπως και να κάνετε πραγματικότητα το στόχο σας, δηλαδή τη δημιουργία κήπου στο νηπιαγωγείο σας. Τι να πούμε που αυτονόητες υποχρεώσεις επίσημων φορέων αμελούνται και αφήνονται στην ιδιωτική πρωτοβουλία; Για στολισμούς και γλάστρες σε κεντρικές οδούς υπήρχαν και υπάρχουν λεφτά, για δυο λουλουδάκια στα νηπιαγωγεία, όχι. Και να ήταν μόνο αυτό... Μπράβο στους γονείς που συμμετείχαν με όποιο τρόπο στην προσπάθειά σας, μπράβο σε όλους σας. Καλές γιορτές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδάκια, τους γονείς και τις δασκάλες! Τέλειο και μεγάλο το παζάρι σας. Σας εύχομαι ολόψυχα οι στόχοι σας να πραγματοποιηθούν.
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και καλή χρονιά να έχουμε και όσο για τους "άρχοντες" μας (δήμος κλπ.) ...θα τα καταφέρουμε και χωρίς αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε συναδέλφισσες καταρχήν που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και δεύτερον για τα καλά σας λόγια. Η συμμετοχή όλων ήταν πράγματι σημαντική και μεγάλη. Ελπίζω και με όρεξη να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο. Κάθε χρόνο κι ένα λιθαράκι!! Καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας, θα ήθελα να πω και εγω ένα μπράβο στις δασκάλες μας και στα παιδάκια μας για αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή των παιδιών.Εύχομαι το νηπιαγωγείο μας σύντομα να έχει έναν πιο όμορφο κήπο.
    Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους...
    Μια Μαμά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια κορίτσια σ'εσας,τα παιδιά και τους γονείς!!!Όπως πάντα με όμορφες πρωτοβουλίες και πολύ όρεξη για δουλειά!!! Εύχομαι να πραγματοποιηθεί ο στόχος σας και να αποκτήσετε σύντομα έναν όμορφο κήπο στο νηπιαγωγείο.
    Καλές γιορτές,καλή χρονιά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλές γιορτές σε όλους σας και πάλι!! Μαμά ευχαριστούμε πολύ!! Αλέκα τα κατάφερες!! είδες πως έγινε η παλιά σου τάξη;; φιλιά σε περιμένουμε με τον όμορφο γιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια νέα χρονιά ξεκινά. Νέοιστόχοι,καινούρια σχέδια, όνειρα κι επιθυμίες που έχουν το μπλε της θάλασσας, τη μελωδία της ηρεμίας, το χάδι του ήλιου στο πρόσωπο,τον ήχο της σιωπής, τις φωνές των φίλων, τις αγκαλιές αυτών που αγαπάς.Ας είναι κι αυτή η χρονιά που έρχεται χαρουμενη και δημιουργική για τα παιδιά μας, τους φίλους γονείς, τις αγαπημένες συναδελφισσες που μας σκέπτονται πάντα...για όλους μας.Φιλιά και ΄΄ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ",

    ΑπάντησηΔιαγραφή