Καλή Χρονιά!

Καλή  Χρονιά!

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινή γιορτή 5ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου

Με πολύ κέφι αλλά και πολλή συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτούλα μας!


Διαβάσαμε πολλά παραμύθια τη φετινή χρονιά αλλά πολύ μας άρεσαν οι μύθοι του Αισώπου. Σκεφτήκαμε με τους μικρούς μαθητές να παρουσιάσουμε στους γονείς μας ένα ταξίδι στους μύθους σαν παιχνίδι, με παντομίμα χορό και τραγούδι, για να περάσουμε καλά και να τους πούμε πόσο σημαντικό είναι το ταξίδι της ζωής στο σχολείο με παρέα τη γνώση, τη φιλία, τη συνεργασία, την αγάπη. 

Προσφέραμε λοιπόν την πρόσκλησή μας, μια απλή χελωνίτσα με στάμπες.... 


Εργαστήκαμε σκληρά για το σκηνικό μας και θέλοντας να εργαστούμε αφαιρετικά, σας παρουσιάζουμε το όμορφο δεντράκι μας και τη λιμνούλα που φτιάξαμε με πανιά και λίγα γκοφρέ.. (μας άρεσε πολύ.. κάτι διαφορετικό..)

Το παιχνίδι - κάμπια της αυλής μεταμορφώθηκε σε ένα μικρό λοφάκι με λουλούδια...

μοιράσαμε και το πρόγραμμά μας για να θαυμάσουν οι γονείς τους "πρωταγωνιστές" τους !!


 και να το βιβλίο με τους μύθους!! όπου στην αρχή λειτούργησε πολύ ωραία, τα παιδιά-ζωάκια εμφανίζονταν ένα-ένα μέσα  από το βιβλίο (η πρώτη του σελίδα είχε κοπεί σαν πορτούλα) για να παρουσιαστούν και να χορέψουν μπροστά στη σκηνή


...και προς μεγάλη έκπληξη εμφανίστηκε ο ίδιος ο Αίσωπος, με τη μαγκούρα του!!
 



αποχωρεί μαζί με το κοράκι....


..και να που τελειώσαμε τους χορούς και τους μύθους και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το δωράκι μας, οι κυρίες μας έδωσαν κάτι συμβολικό που έχει σχέση με τη δεντροφύτευση.. ένα γλαστράκι βασιλικό!!!

να το φυτεύψετε αστερολούλουδά μας, να ευωδιάζει πάντα η ψυχούλα σας και να έχετε τη ζωντάνια του!!! 

Ευχαριστούμε θερμά του γονείς για όλα όσα πρόσφεραν -φέτος ήταν πολύ καλή ομάδα!-, την κα Έλλη που βοήθησε πολύτιμα και φυσικά την κα Βάσω και κα Άντζυ που βοήθησαν και μας στήριξαν στα "παρασκήνια" και όλες τις συναδέλφους και φίλες που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους!!
Παραθέτω και όλα τα συγκινητικά που είπε η Γιούλα στο λόγο της και την ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου για αυτά τα γλυκά χρόνια συνεργασίας μας!!!


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους και καλή επιτυχία σε όλες τις γιορτούλες σας!!


6 σχόλια:

  1. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ. ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ . ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΠΟΥΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ και τις δύο συναδέλφους και εύχομαι να είμαστε καλά για να ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις!!

      Διαγραφή
  3. Όλα υπέροχα, όπως πάντα!!! Και του χρόνου! Να είστε πάντα δημιουργικές κι ακούραστες εύχομαι! Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. para poli oraia prepei na itan h giorth,tha mporousate na anevasete kai to skets i na mou to steilete se email.eyxaristo para poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ ωραία η γιορτή! Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου στείλετε το κείμενο σε email; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή