Καλή Χρονιά!

Καλή  Χρονιά!

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

"Μονάχα οι λέξεις δεν αρκούν.."

"Μονάχα οι λέξεις δεν αρκούν" ήταν το θέμα του διήμερου σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Μαρτίου και διοργάνωσε η Διεύθυνση Πολιτιστικών Γ' Αθήνας. Τέτοια σεμινάρια πάντα δίνουν δύναμη στους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν πιο δυνατοί τον καθημερινό αγώνα που δίνουν να "καλλιεργήσουν " τη δημιουργικότητα και να αναπτύξουν τη φαντασία των μικρών τους μαθητών.
Τα εργαστήρια ήταν πολύ ενδιαφέροντα αφού είχαν βιωματικό χαρακτήρα. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η βράβευση του σημαντικού συνθέτη μας Λίνου Κόκκοτου και η γλυκιά παρουσία των παιδιών του 2ου Δημοτικού Περιστερίου που μας είπαν δυο όμορφα τραγούδια του. Πολύ συγκινητική στιγμή επίσης ήταν που μας έπαιξε ο ίδιος ο συνθέτης και όλοι οι εκπαιδευτικοί σιγοτραγουδήσαμε το "Μικρό παιδί σαν ήμουνα.."
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στη Διεύθυνση για αυτές τις επιμορφώσεις που μας προσφέρει. Τις έχουμε ανάγκη!
Και εμείς αφιερώνουμε το επόμενο στα αστερολούλουδά μας!

3 σχόλια:

  1. Με λίγα λόγια κι ένα τραγούδι περιγράφεις την αξία όσων μάθαμε και όσων νιώσαμε σ' αυτό το σεμινάριο! Ωραία ανάρτηση συμμαθήτρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαθαίνω από τις διπλανές μου..!! Σε ευχαριστώ Ελευθερία μου, μακάρι να νιώθουμε συχνά όμορφα! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντυπωσιάστηκα!!!Πραγματικά πολύ καλή δουλειά!Τα αστερολούλουδα ανθίζουν και λαμπυρίζουν .....και στο διαδίκτυο!!!!Και μάλιστα μετά μουσικής....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή