Καλή Χρονιά!

Καλή  Χρονιά!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

"Εργαστήρι με μαμάδες"

Μετά από συνάντηση με τους γονείς αποφασίσαμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε  να πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικο παζάρι στο χώρο του νηπιαγωγείου με σκοπό να μαζέψουμε χρήματα και να αγοράσουμε κάτι για να ομορφύνει η άσχημη αυλή μας!!
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας χτες και σήμερα διοργανώσαμε εργαστήριο με "μαμάδες" για να μας βοηθήσουν στις κατασκευές μας!! Ήταν μια όμορφη μέρα γεμάτη δημιουργία και ζεστασιά! Φάνηκε πως το διασκέδασαν και οι ίδιες και αυτό μας ευχαρίστησε και μας πολύ. Ευχαριστούμε και τον μπαμπά που συμμετείχε!! Οι γονείς βοηθούν πολύ όταν συμμετέχουν στι δραστηριότητες του σχολείου, χαίρονται και τα παιδιά και το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο!
..και μην ξεχνάτε!! αναδείχτηκαν και καλλιτεχνικές ανησυχίες..!! Να'στε καλά θα έχουμε νέα και από τη σημερινή ημέρα.





οι μαμάδες σε δράση!!

τα ρόδια μας από αλευροζύμη,..(ευχαριστώ για την ιδέα την συνάδελφο Έφη)


τα παιδιά κόλλησαν στο δεντράκι υλικά από τη φύση για να γίνει το ημερολόγιό μας!!

εικονίτσες σε φυσικό ξύλο.. το κόλλησαν τα παιδιά

..η κυρία Γιούλα διέπρεψε πάλι!!



εμείς τα ζυμώσαμε και τα βάψαμε και οι μαμάδες τα στόλισαν!! συνεργασία:Άριστα!

..τεχνική χαρτοπετσέτας ... και το κηροπήγιο έτοιμο!

3 σχόλια:

  1. Μικρά χεράκια...μεγάλες δημιουργίες...
    και καθημερινά...μέσα σ' αυτό τον πανικό που η ιδέα συναντά την φαντασία κι οι δυο μαζί κουτσομπολεύουν την έκφραση και τη δημιουργία, στο νηπιαγωγείο μας συμβαίνουν μικρά χριστουγεννιάτικα θαύματα ...που κάνουν τις δασκάλες να τα χάνουν με τα αστερολούλουδά τους, όπως σήμερα...έτσι κυρία Μαρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως τα λέτε κυρία Γιούλα πως τα λέτε!!! έτσι λοιπόν έτσι!! όσες περικοπές και να γίνουν κυρία Γιούλα εμείς την φαντασία και τη δημιουργία δεν τη χάνουμε με τίποτα.. την έχουμε φαίνεται στο τσεπάκι από τότε που γεννηθήκαμε..!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την επόμενη φορά κα Μαρία να μας πείτε να είμαστε μακιγιαρισμένες για να βγούμε πιο όμορφες. Συγχαρητήρια στις δασκάλες και στις μαμάδες εν δράσει..Παίρνουμε δυνάμεις για το Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή