Καλή Χρονιά!

Καλή  Χρονιά!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

τα Χριστούγεννα πλησιάζουν...


Για άλλη μια μέρα η δραστηριότητα μεγάλη και καλλιτεχνική.  Τα παιδιά δουλεύοντας σε εργαστήρια δημιούργησαν δύο αφίσες για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας και έβαλαν τα δυνατά τους. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και από τις 10 το πρωί να θαυμάσετε τις δημιουργίες μας στο χώρο του νηπιαγωγείου μας!!


Τα παιδιά επίσης τη Δευτέρα διασκέδασαν και άκουσαν για αγάπη, φιλία και συντροφιά παρακολουθώντας κουκλοθέατρο και συμμετέχοντας στην αφήγηση του παραμυθιού "Ο μικρός πρίγκηπας". Η κυρία Λιοντάκη μας παρουσιάσε πολύ όμορφα και ζεστά το παραμύθι με μικρές και μεγάλες κούκλες φτιαγμένες από μαλλί, πραγματικά εντυπωσιακές.




ταξιδέψαμε στους πλανήτες



ζωγραφίσαμε το μικρό πρίγκηπα και του βάλαμε και μαλλάκι που μας έδωσε η κα Λιοντάκη








4 σχόλια:

  1. Καλημέρα .Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια. Πολύ όμορφη η δουλειά σας Συνεχίστε το έργο σας......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. Υπέροχες αφίσες, ανυπομονούμε για την Κυριακή......

    Μια από τις μαμάδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντυπωσιακές δουλειές και καλή οργάνωση. Μπράβο σας. Θα τα πούμε από κοντά την Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε όλους σας για τα καλά λόγια συναδέλφους και μαμάδες!! Σας περιμένουμε πάλι μαμάδες για βοήθεια την Παρασκευή το πρωί, ευτυχώς έχουμε αρκετές δίπλα μας, μας κάνουν να ξεχνάμε την κούραση και κάποια "άσχημα" λόγια. Καληνύχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή