Καλή Χρονιά!

Καλή  Χρονιά!

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Ομορφύναμε λίγο..



Τις μέρες που το σχολείο παρέμεινε κλειστό υπάλληλοι του δήμου ήρθαν για να βάψουν το σχολείο!! Επιτέλους θα λέγαμε γιατί το σχολείο είχε να βαφτεί από τότε που χτίστηκε, δηλαδή από το 2000. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι πολύ όμορφο και θα χαρούμε νηπιαγωγοί και παιδιά ένα χρωματιστό και καθαρό σχολείο.
Σε επίσκεψη υπευθύνου του δήμου επισημάναμε για άλλη μια φορά, τη σημασία διαμόρφωσης της αυλής, και η απάντηση ήταν πάλι πως το σχολείο βρίσκεται σε προτεραιότητα.
Αναμένουμε λοιπόν και πάλι!!

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Νέα γρίπη

Από αύριο 7 Δεκεμβρίου 2009 το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό για μια εβδομάδα λόγω πολλαπλών συμπτωμάτων γριπώδους κατάστασης. Θα επανέλθουμε ελπίζουμε υγιέστατοι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και με πολλή όρεξη για χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τραγούδια και γλυκές ευχές!

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Λουλούδια και χρώματα.


Μια από τις όμορφες φετινές μας δραστηριότητες είναι η ενασχόλησή μας με το φύτεμα λουλουδιών. Στόχος μας η ευαισθητοποίηση των παιδιών στο να ομορφύνουν την αυλή τους, να μάθουν τη διαδικασία του φυτέματος και μεγαλώματος των λουλουδιών, να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση.
Βάψαμε γλάστρες, διαλέξαμε λουλούδια, παίξαμε με το χώμα, φυτέψαμε.
Διαμορφώσαμε επίσης τις παλιές και άσχημες βρύσες που είχαμε στην αυλή. Τις βάψαμε και τις μετατρέψαμε σε ένα όμορφο λαχανόκηπο.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτο ξεκίνημα


Ένα νηπιακό ιστολόγιο μόλις "γεννήθηκε". Ψάχνει να κάνει τα πρώτα του βήματα. Νέοι στόχοι, καινούρια σχέδια, όνειρα και επιθυμίες που έχουν το μπλε της θάλασσας, τη μελωδία της ηρεμίας, το χάδι του ήλιου, τις φωνές των φίλων, τα γέλια των παιδιών, τις αγκαλιές αυτών που αγαπάς! Ας έχουμε ένα όμορφο ξεκίνημα, ένα χαρούμενο και δημιουργικό ταξίδι!